EthosVastframe rolstoel met trillingsdemping

Of het nu uw eerste rolstoel is of dat u al 10 tallen jaren gebruik maakt van een rolstoel, het rijden met de Ethos is iets wat u nog ooit eerder heeft ervaren. De trillings dempende technologie vermindert de trillingen die door normaal bij het rolstoelrijden door het lichaam worden opgevangen. Dit voorkomt blessures, pijnklachten en vermoeidheid. De Ethos rijdt zó soepel dat oneffenheden in de ondergrond nauwelijks meer merkbaar zijn. Dit gecombineerd met het uitzonderlijk stijve onderframe ontwerp resulteert in de ultieme high-performance rolstoel. De Ethos biedt een compromisloze combinatie van comfort en prestaties.

Een verschil dat u moet ervaren.
Bepaal voor het eerst hoe uw stoel eruit ziet, hoe hij aanvoelt en hoe hij reageert. Bepaal alles, van uw zithouding tot het uiterlijk en het rijgedrag van u stoel.
Talloze kleurencombinaties en ongeëvenaarde instelmogelijkheden zorgen voor een rolstoel die aan uw levensstijl kan worden aangepast. 

Lees verder »
Ethos Vastframe rolstoel met trillingsdemping thumb
Ethos Vastframe rolstoel met trillingsdemping vooraanzicht thumb
Ethos Vastframe rolstoel met trillingsdemping zijaanzicht thumb
Ethos Vastframe rolstoel met trillingsdemping schuin thumb

Voor optimale zitondersteuning zijn er voor de Ethos Zitkussens en Rugleuningen verkrijgbaar

Zitkussens Rugleuningen

Ongekende Prestaties

De Ethos is de lichtgewicht instelbare rolstoel die voelt alsof hij onder je zweeft. Door de stijfheid van het frame op precies de juiste plaatsen rijdt de Ethos erg licht en direct. Dit zorgt voor hoge prestaties met gebruik van zo min mogelijk energie. Het perfecte huwelijk tussen licht en comfortabel rijden.

Comfort

Door het gebruik van Isolation Technology (ISO Tech), rijdt de Ethos ongelooflijk comfortabel. ISO Tech bestaat uit 4 polymeerblokken die het zitframe “isoleren”. Deze gepattenteerde technologie beschermt de gebruiker tegen de invloed van trillingen die bij het rijden ontstaan. ISO Tech polymers zijn zo ontworpen dat ze uitwisselbaar zijn waardoor je de rijervaring geheel naar je eigen wensen kan aanpassen.

Optimalisatie

Het unieke ontwerp met twee frames biedt een geheel nieuw concept qua instelmogelijkheden. Het onderste stijve frame met een onafhankelijk instelbare positie van de zwenkwiel, ontworpen voor betere prestaties zonder in te boeten aan stabiliteit. Het zwaartepunt, de zithoogte en zithoek zijn snel en gemakkelijk in te stellen. Hierdoor kan de zithouding worden geoptimaliseerd wat zorgt voor hoger comfort, betere prestaties en pasvorm.
Transportgewicht5,26 kg (bij zitbreedte en zitdiepte 41cm)
Zitbreedte30-51cm
Zitdiepte36-51cm
Zithoogte Voorzijde (frame)34-52cm
Zithoogte Achterzijde (frame)34-51cm
Wielmaat22, 24, 25 en 26 inch
Camber0, 2, 4, 6, of 8 graden
Maximaal Gebruikersgewicht124,7 kg
Buisdiameter Frame28,6mm
Crashtest Safe volgensISO 7176-19
Army Green
Emerald Green
Charcoal Gray
Iridescent Navy
Smooth White
Shadow Black
Royal Blue
Retro Red
Iridescent Burgundy
Black
Blue Skies
Bubblegum Pink
Candy Blue
Candy Purple
Candy Red
Copper
Fuchsia
Granny Smith
Metallic Orange
Teal
Yellow
Silver

Wil je meer weten over de Ethos?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.