Axiom RugleuningenDe juiste ondersteuning voor uw rug

De Axiom Rugleuningen zijn hoogwaardige universeel toepasbare rugleuningen en zijn verkrijgbaar in 3 contourvormen met varierende laterale steun, 6 breedte- en 9 hoogtematen. De Axiom Rugleuning is desgewenst uit te rusten met vele aanvullende opties zoals een hoofdsteun, extra (wegklapbare) zijsteun of een doorvoor voor een borstfixatie. Door het gebruik van geINDEXeerde (DEX) hardware is de montage en het instellen van de Axiom Rug een fluitje van een cent! De montageklem van DEX-hardware is heel compact, neemt weinig ruimte in op de rugbuis en past op rugbuizen in allerlei maten en diameters. De Axiom Rugleuningen zijn eenvoudig af monteren en af te nemen als uw rolstoel vervoerd moet worden. Om de Axiom Rugleuning ook qua uiterlijk aan uw smaak en rolstoel aan te passen kan de aluminium rugschaal zonder meerprijs in een van de 19 beschikbare kleuren worden uitgevoerd. 

Lees verder »
Axiom Rugleuningen thumb
Axiom Rugleuning in kleur op rolstoel thumb

Kijk ook naar onze

Axiom Zitkussens

Goed Instelbaar

De Axiom Rug biedt een onafhankelijke verstelling van hoogte, diepte en hoek zonder dat de klem op de rugbuis verplaatst hoeft te worden. De indexering in de DEX-hardware zorgt voor een eenvoudige symmetrische uitlijning. en maakt het mogelijk om de Axiom Rug in te stellen op de gewenste maatvoering terwijl de gebruiker in de rolstoel zit.

Eenvoudige Bevestiging

Verwijder de Axiom Back in een handomdraai! Duw de hendels aan de onderzijde in en til de achterkant op om de Axiom Rug te verwijderen. Zet de Axiom Rug op de pinnen op uw rugbuis, duw de deze naar beneden, je hoort een klik en de rug zit weer vast.

Hoge Kwaliteit

Een sterke aluminium basis, gepolsterd met schuim van hoge kwaliteit en bekleed met de Darlexx®-stof. Deze stretchstof met de elastische monolithische membraan laag is ademend en toch waterdicht, u kunt dus koel blijven op een warme dag en hoeft u zich geen zorgen te maken als u in de regen rijdt!
Breedte Range30,5 - 55 cm
Hoogte Range20 - 55 cm
Vormen3 verschillende contouren
MontagemateriaalDEX-hardware
Hoek Instelbaar (op DEX-hardware)20 graden
Diepte Instelbaar (op DEX-hardware)3,8 cm
Breedte Instelbaar (op rugschaal)5 cm
Hoogte Instelbaar (op rugschaal)6 cm
Materiaal RugschaalAluminium
Materiaal StofferingDarlexx®
Crashtest Safe volgensISO 7176-19
Maximaal Gebruikersgewicht136 kg

Wil je meer weten over de Axiom Rugleuningen?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.