Axiom ZitkussensComfortabele Stabiliteit

Een van de belangrijkste onderdelen van een rolstoel en de basis van een goede zithouding is het zitkussen. Bij het ontwikkelen van de Axiom Zitkussens was het belangrijkste doel om een serie kussens te ontwikkelen welke zowel comfortabel zitten als veel zitstabiliteit geven. Door gebruik te maken van een goed doordachte contour, hoogwaardige materialen en een geavanceerde productiemethode is dit doel bereikt. Het schuim dat wordt gebruikt heeft een hoge veerkracht en dichtheid, de gebruikte Fluid (gel) is zeer licht en niet temperatuurgevoelig. De hoezen hebben een minimalistische uitstraling, vochtbestendige ritssluitingen, een handvat, lussen om bijvoorbeeld uw sleutels aan te hangen en zijn gemaakt van een 4 kanten op rekbare stof om de oppervlakte spanning te minimaliseren. 

De Axiom Zitkussens zijn leverbaar in 5 verschillende modellen, 9 breedte- en 9 verschillende dieptematen. Van een basismodel voor algemeen gebruik tot een sterk stabiliserend en drukverdelend zitkussen met Fluid (gel) pad. Bij "documentatie" vindt u de brochure van de Axiom Zitkussens, hierin staan alle modellen uitvoerig beschreven. 

Lees verder »
Axiom SP Fluid zitkussen thumb
Axiom SP Fluid zitkussen open thumb
Axiom P zitkussen thumb
Axiom SP Visco zitkussen opengewerkt thumb

Kijk ook naar onze

Axiom Rugleuningen

Drukverdeling

Door de slim doordachte contour welke in alle Axiom zitkussens wordt toegepast gecombineerd met hoogwaardig (visco elastisch) schuim of Fluid ontstaat er een goede zitstabiliteit en optimale drukverdeling.

Kwaliteit

De Axiom zitkussens blinken uit door een hoge mate van kwaliteit en afwerking. Vochtdichte ritssluitingen en een robuuste hoes behoren tot de standaarduitrusting.

Doordacht

Door de schuimlaag op te bouwen uit verschillende types schuim en het intelligente productieproces is het kussen voldoende stevig voor optimale ondersteuning en toch zeer comfortabel. De speciale structuur in het schuim zorgt voor vermindering van de oppervlakte spanning tussen het zitkussen en uw huid.
Breedte35,5 - 56 cm
Diepte35,5 - 56 cm
Hoogte7,5 - 11,6 cm
Gewicht1 - 1,63 kg
Materiaal Hoes4 Way Stretch Lycra
Aantal Verschillende Modellen5
Maximaal Gebruikersgewicht158 kg

Wil je meer weten over de Axiom Zitkussens?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.