Batec Hybride 2hybride handbike met krachtsensor

Fietsen zorgt door inspanning voor ontspanning en houdt iedereen fit. De Batec Hybride 2 geeft elektrische ondersteuning tijdens het fietsen.

Elektrische ondersteuning

De handbike Batec Hybride 2 is een snelle makkelijke aankoppelbare handbike met elektrische ondersteuning. De elektrische ondersteuning zorgt net voor dat duwtje in de rug, zodat de handbiker moeiteloos een lange weg kan afleggen of makkelijker tegen de wind in fietst. Als het trappen te zwaar wordt is het ook mogelijk om geheel elektrisch verder te rijden doormiddel van een duimgas. 

Nieuwste technieken

Waar het oude model voorzien was voorzien een rotatiesensor is de Batec Hybride 2 voorzien van een krachtsensor. Deze zorgt ervoor dat de kracht die uw op de fiets uitoefent direct wordt omgezet in beweging door de motor. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijk rijgedrag. Uiteraard is de ondersteuning op verschillende niveau's in te stellen. Standaard is de Batec Hybride 2 voorzien van een wegrijdfunctie welke te bedienen is op de trapper. Ook zaken als het aan en uitzetten van de verlichting, de claxon en het veranderen van het ondersteuningsniveau kunt u bedienen op de handvatten. Op het nieuwe all-in-one display kunt u alle informatie vinden zoals de resterende accucapaciteit, de gekozen ondersteuningsstand, de snelheid en de kilometerteller. Standaard is de Batec Hybride 2 voorzien van 2 handremmen, 9 versnellingen en ondersteunt deze tot een snelheid van wel 25 km/h. 

Voor gebruikers met een verminderde handfunctie is er een Tetra uitvoering van de Batec Hybride 2 beschikbaar welke voorzien is van een terugtraprem en aangepaste versnelling, handgrepen en wegrijdfunctie.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

Deze handbike is ook verkrijgbaar in een Tetra uitvoering.

Meer over de Tetra > Accessoires >

Krachtsensor

De nieuwe geavanceerde elektronika werkt in combinatie met een krachtsensor. Waar de meeste handbikes zijn voorzien van een simpele rotatiesensor, welke slechts de omwentelingen die u maakt mee, is de Batec Hybride 2 voorzien van een krachtsensor. Deze meet nauwkeurig de kracht die u op de trappers uitoefent en stuurt de krachtige motor aan. Het resultaat hiervan is een heel prettig en natuurlijk rijgedrag, het voelt letterlijk als fietsen met wind in de rug.

Eenvoudige bediening

Om eenvoudig weg te komen vanuit stilstand is de Batec Hybride 2 voorzien van een wegrijd functie. U bedient deze, net zoals de claxon, verlichting, versnellingen en de instelling van de ondersteuning op de trappers zodat u uw handen niet van de trappers hoeft te halen. Op het all-in-one display kunt u alle relevante informatie terugvinden zoals de status van de accu, de gekozen ondersteuningsstand, de snelheid en het aantal afgelegde kilometers.

Snel en krachtig

De Batec Hybride 2 is voorzien van 9 versnellingen (8 bij de Tetra uitvoering), een 900 Watt koolborstelloze motor, een 36 Volt Lithium accu en geeft u ondersteuning tot wel 25 km/h.
Materiaal FrameAluminium 7005 T6 en 6061 T1
FramekleurGrafiet grijs
DisplayAll-in-one LCD display
Snelheidondersteuning tot 25 km/h
Snelheid duimbediening25 km/h
Type sensorVoorzien van krachtsensor
MotorHigh-power 250 RPM Koolstofborstelloze motor.Vermogen: 900W Piek vermogen: 1050W
Accu7,8Ah 280Wh (reisaccu), 14,5Ah 522Wh Lithium
Actieradius27 - 40km (280Wh), 50-75km (522Wh)
Lader4Ah Ultra Fast lader
Wegrijdfunctievoor eenvoudig wegrijden uit stilstand, bedienbaar op trapper
USB poortvoor het opladen van uw smartphone
Velg20″ dubbelwandige aluminium velg
Band20″ Maxxis ultra-grip (54-406)
Versnelling9 versnellingen dmv derailleur (8 bij tetra uitvoering)
RemmenAvid BB7 dubbele schijfrem
Crankstelaluminium 150mm crankstel
AankoppelsysteemBatec easy fix

Wil je meer weten over de Batec Hybride 2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.