Batec Tetra

Uniek bij de Batec handbikes is dat er van ieder model een Tetra uitvoering beschikbaar is. Deze uitvoering is gericht op gebruikers met een verminderde handfunctie. De slimme oplossingen zorgen ervoor dat ook deze gebruikers eenvoudig en veilig kunnen genieten van de mobiliteit die de Batec handbikes bieden.

Tetra stuur Batec Elektrisch

Tetra stuur Batec Elektrisch

Als het gebruiken van de conventionele bediening door middel van draaigas en knijprem niet mogelijk is biedt het TETRA stuur uitkomst. Door het stuur naar je toe te bewegen kan je gas geven, door het stuur van je af te duwen bedient je de rem. Het stuur is eenvoudig te vergrendelen zodat er een stabiele basis is voor het aan- en afkoppelen van de handbike. Het TETRA stuur is beschikbaar op de Batec Elektrisch 2, Mini (2), Scrambler en Rapid.
Tetra handgrepen

Tetra handgrepen

Door gebruik te maken van de TETRA handgrepen is het mogelijk om je hand eenvoudig te fixeren op de handgreep. De ondersteuning en fixatie is in hoogte en diepte in te stellen zodat deze voor iedereen optimaal kan worden afgesteld. Alle handbikes welke met TETRA handgrepen worden uitgevoerd beschikken automatisch over een terugtraprem. Beschikbaar op de Batec Hybride.
Tetra versnelling

Tetra versnelling

De TETRA versnelling is eenvoudig te bedienen zonder je hand van de handgreep te halen. Het schakelen gebeurd door de handgreep naar binnen te duwen en een draaiende beweging te maken. Beschikbaar op de Batec Hybride.
Tetra versnelling

Magic lever

De Magic lever zorgt ervoor dat u de crank kan ontgrendelen van het tandwiel. Hierdoor kan je gebruik maken van de unieke TETRA wegrijdfunctie of compleet zonder weerstand fietsen met de Batec. Deze optie is beschikbaar op de Batec Hybride.