Batec Accessoires

Voor de Batec handbikes zijn verschillende handige accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tas om uw spullen gemakkelijk mee te nemen of een reisaccu welke vervoerd mag worden in het vliegtuig. Het plaatsen van een tas of een mand op een handbike heeft als bijkomend voordeel dat het gewicht van de vervoerde spullen de druk op het aandrijfwiel van de handbike vergroot, hierdoor wordt de tractie van de handbike sterk verbeterd.

Batec Excursion

Met deze handige tas neemt u eenvoudig al uw spullen mee. De tas is voorzien van verschillende vakken voor een extra accu, acculader en een fles water. De tas is eenvoudig te openen, af te nemen en is waterdicht. Voor deze tas heeft u ook een Batec Porta bagagedrager nodig.

Batec Tractiegewicht

Het Batec Tractiegewicht van 4kg kan gemakkelijk op de adapter aan de voorzijde van de Batec worden geschoven. Door gewicht aan de voorzijde van de Batec toe te voegen neemt de druk op het voorwiel toe waardoor de tractie zal verbeteren. Dit voorkomt in sommige situaties een slippend wiel.

Batec Bossa

Een ideale tas om achter aan uw rolstoel te bevestigen. De Bossa s voorzien van 3 vakken. De tas is compact en plat als deze niet gevuld is.

Reisaccu

De 280 Wh accu voldoet aan de IATA regelgeving zodat u zonder problemen uw Batec mee kan nemen op een vliegreis. Als u het bijgeleverde certificaat toont mag de accu vervoerd worden als handbagage.