InfinityElektrische aankoppelbike

Geniet van uw vrijheid met de Infinity!

De Infinity elektrische handbike biedt u maximale mobiliteit en flexibiliteit. Koppel de Infinity eenvoudig aan uw eigen handbewogen rolstoel en ga erop uit.  Eenmaal op de plaats van bestemming koppelt u de Infinity eenvoudig af en gaat u verder met uw eigen handbewogen rolstoel.

De Infinity heeft een maximum snelheid tot wel 20 kilometer per uur en een actieradius tot wel 45 kilometer. Standaard is Infinity voorzien van draaigas en kan deze ook achteruit rijden. Door de instelbare rijeigenschappen en de traction control is de Infinity door iedereen veilig te besturen en zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Het aankoppelsysteem is met minimale kracht te gebruiken. Tijdens het aankoppelen wordt automatisch de standaard van de grond getild zodat u altijd voldoende grondspeling heeft. Voor maximale instelmogelijkheden is Infinity voorzien van een hoogte- en diepte verstelling en is deze ook uitgevoerd met een in hoogte verstelbaar stuur en een instelbare stuurpen. 

Ook is uiteraard aan uw veiligheid gedacht. Om veilig en snel tot stilstand te komen is de Infinity voorzien van hydraulische schijfremmen. Om goed zichtbaar te zijn in het donker is de Infinity voorzien van verlichting aan de voor- en achterzijde. Mocht de Infinity niet goed zijn aangekoppeld zijn detecteert deze dat zelf en is het in verband met uw veiligheid niet mogelijk te gaan rijden tot de Infinity op de juiste manier is aangekoppeld. Ook is het aankoppelsysteem voorzien van een noodbediening, mocht er een defect optreden of zich een calamiteit voordoen dan is de Infinity altijd af te koppelen. 

 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

Voor de Infinity zijn verschillende accessoires verkrijgbaar

Accessoires

Instelbare rijeigenschappen

Op het geavanceerde touchscreen stelt u eenvoudig een rijprogramma naar wens in. De snelheid, acceleratie en remweg is geheel naar wens in te stellen

Eenvoudig aan en afkoppelen

Infinity is voorzien van een ingenieus aankoppelsysteem waarmee de handbike met minimale kracht kan worden aangekoppeld. Bij het aankoppelen wordt automatisch de standaard omhoog gebracht wat ervoor zorgt dat u bij een minimale kantelhoek toch ruim voldoende grondspeling heeft.

Weggedrag

Door het robuuste ontwerp in combinatie met de traction control heeft de Infinity een zeer stabiel en comfortabel weggedrag. Optioneel kan de Infinity worden geleverd met afneembare gewichten voor nog meer tractie!
Wielmaat16"
MotorBrushless PM Motor 500W
AccuLi-Ion 48V 10Ah (480wh) uitneembaar
Snelheid15 km/h (optioneel 20km/h)
DisplayTouch Screen
RijeigenschappenInstelbaar, ondder andere maximum snelheid, motorrem, acceleratie
Actieradiusmaximaal 45km (afhankelijk van rijstijl, gebruikersgewicht en ondergrond)
RemmenHydraulische schijfrem voorzien van dubbele remklauwen, instelbare mototrrem
Tilgewicht18kg (zonder accu, gewicht accu 3kg)
Maximaal gebruikersgewicht125kg
Maximaal hellingspercentage8 graden
LaadcontactUSB laadcontact voor opladen van Smartphone
AankoppelsysteemAfneembaar, te monteren op vouwbare en vastframerolstoelen

Wil je meer weten over de Infinity?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.