Infinity Accessoires

Voor de Infinity elektrische aankoppelbike zijn verschillende accessoires beschikbaar zodat u eenvoudig uw spullen op de handbike kan vervoeren. Het plaatsen van een tas of een mand op een handbike heeft als bijkomend voordeel dat het gewicht van de vervoerde spullen de druk op het aandrijfwiel van de handbike vergroot, hierdoor zal de tractie van de handbike verbeteren.

Bagagerek

Het bagagerek wat voorop Infinity gemonteerd kan worden biedt u de mogelijkheid om uw bagage en/of uw eigen tas eenvoudig mee te nemen.

Aventour stuurtas

De Aventour stuurtas beschikt over meerder afsluitbare vakken. Met deze mooie tas neemt u eenvoudig al je bagage mee op uw handbike. De tas is eenvoudig afneembaar.

Infinity Mand

Voor het gemakkelijk vervoeren van uw boodschappen of eigen tas gebruikt u de Infinity mand. De compacte tas voor bijvoorbeeld uw telefoon of portemonnee die aan mand gemonteerd kan worden is apart verkrijgbaar. De mand is afneembaar.

Aventour Compact tas

Met deze compacte tas neemt u eenvoudig de noodzakelijk spullen mee op uw Infinity handbike. De tas is afsluitbaar en afneembaar.