WHILL Model FIntelligent Personal EV

WHILL Model F: de perfecte elektrische rolstoel voor onderweg. Het futuristische design van WHILL Model F zorgt voor een mooi en eigentijds vervoermiddel. De minimalistische bedieningunit kan zowel links als rechts worden geplaatst. 

Lichtgewicht, opvouwbaar en compact, dat zijn de belangrijkste eigenschappen van Model F. In opgevouwen positie kunt u WHILL Model F heel eenvoudig handmatig verrijden, zodat u nooit meer hoeft te tillen dan noodzakelijk is. 

Model F is gemakkelijk mee te nemen
in de bus, de trein en het vliegtuig –
of in de kofferbak van een auto. Wanneer u Model F niet gebruikt, kan deze gemakkelijk in een kast worden opgeborgen of in een hoek van de kamer worden gezet. 

WHILL Model F is voorzien van de meest geavanceerde elektronica. Daardoor is het mogelijk WHILL Model F te bedienen met een app op uw smartphone. U kunt hiermee onder andere Model F op slot zetten, het gewenste rijprofiel kiezen en de belangrijkste voertuiginformatie bekijken zoals bijvoorbeeld de resterende accucapaciteit en actieradius. 

Voor WHILL Model F heeft u de keuze uit 5 verschillende kleuren zodat u WHILL Model F kunt aanpassen aan uw persoonlijke stijl. Standaard is WHILL Model F voorzien van een handige boodschappennet. WHILL Model F kan ook voorzien worden van de nodige accessoires zoals bijvoorbeeld een boodschappenmand, stokhouder of afdekhoes. 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb

WHILL Model F is leverbaar vanaf €3645 inclusief btw

Opvouwbaar en meeneembaar

WHILL Model F is zeer eenvoudig op te vouwen. Daarnaast is WHILL Model F is voorzien van speciale transit wielen, hiermee kunt u WHILL Model F heel eenvoudig naar de gewenste plaats rollen, zodat u het tilmoment tot een minimum kunt beperken.

Eenvoudig te bedienen

Volledige controle houden over de WHILL Model F is eenvoudig. Met slechts één beweging van je vingertoppen verplaats je jezelf naar voren en achter, links en rechts. Of u pakt natuurlijk gewoon uw smartphone. Met de eenvoudige app kan de WHILL zelfs op afstand worden bediend!

Accessoires

Ook aan handige accessoires is gedacht. Door WHILL Model F te voorzien van een stokhouder kunt u eenvoudig uw wandelstok kwijt tijdens het rijden. Ook een extra accu voor een nóg grotere actieradius of afdekhoes tegen het stof behoren tot de mogelijkheden.
Topsnelheid6 km/u
Actieradiustot 20 km
Smartphone AppJa, IOS en Android
OpvouwbaarJa
BedieningDoor middel van joystick, links of rechts te plaatsen
Kleuren ArmcoversWit, Zwart, Licht groen, Rood, Licht blauw
AccuLithium Ion 25,3V 10Ah
Laadtijd5 uur
Tilgewicht23 kg (zonder accu)
Gewicht Accu3,7 kg
Breedte zitting45 cm
Breedte tussen de armleuningenInstelbaar, 40 en 45 cm
Draaicirkel78 cm
Voertuigbreedte55,5 cm
Voertuiglengte93,5 cm, opgevouwen 46,5 cm
Maximale helling10°
Maximale obstakelhoogte35 mm
Goedgekeurd voor vliegreizenJa

Op onderstaande kaart kunt u de dealers van WHILL in Nederland vinden Voor een proefrit kunt het beste eerst contact opnemen met uw dealer naar keuze voor het inplannen van een afspraak.

Wil je meer weten over de WHILL Model F?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.