Turbo Twist Sport 3Elektrische sportrolstoel

De Turbo Twist Sport3 is de rolstoel die geheel ontwikkeld is voor de rolstoelsporter. Voor zowel de hand- als de T-stick speler is de Turbo Twist Sport 3 de ultieme sportrolstoel met ongekende rijeigenschappen.

Op de positie van hockeykeeper, -verdediger of -aanvaller: de Turbo Twist Sport voelt zich op de sportvloer thuis. Zijn standaard snelheid van maximaal 16 km/u vergroot de spelsnelheid. Door gebruik van de nieuwste technologie zoals een lithium Ion accu, een aluminium frame en motoren met een radiale overbrenging is de Turbo Twist Sport extreem snel, wendbaar en heeft een gewicht van slechts 100 kg inclusief accu’s.

Doordat de aandrijfwielen in het midden en in camber zijn geplaatst draait de Turbo Twist uiterst snel om zijn eigen as en is de rolstoel flexibel en wendbaar. De ziteenheid is laag op het chassis geplaatst voor nog meer stabiliteit. Tijdens het sporten is de vering te blokkeren, zodat de rolstoel met alle wielen contact houdt met de grond.

De zitting is eenvoudig in breedte en diepte instelbaar. Om de veiligheid van zowel de sporter als medespelers te garanderen is er een veiligheidsbeugel voorop de rolstoel geplaatst en heeft de stoel geen uitstekende delen. Vele aanpassingen zoals een orthese, elektrische verstellingen, werkblad, beademingsapparaat of een speciale besturing zijn te monteren op de Turbo Twist Sport 3.  Een full service onderhoudscontract behoort tot de mogelijkheden.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb

Snel

Met een snelheid tot wel 16 kilometer per uur is de Turbo Twist Sport 3 erg snel. Door de radiale overbrenging in de motoren reageert de rolstoel direct op de input van de gebruiker.

Licht

Door het gebruik van aluminium voor het frame en een lithium ion accu is de Turbo Twist Sport 3 extreem licht. Hierdoor zal de rolstoel sneller optrekken, draaien en afremmen.

Voor iedere speler

De Turbo Twist Sport 3 is geschikt voor iedere speler. Een extra zitondersteuning, een speciale bediening, beademing of een andere aanpassing is te plaatsen. De Turbo Twist Sport 3 passen we graag voor jou aan.
Totale breedte79cm / 75cm (smalle versie)
Totale lengte98.5 - 105cm
Hoogteca. 90cm (afhankelijk van type rug)
Zitdiepte34 - 54cm
Zitbreedte32 - 59cm
Zithoogte38/40/42cm
Snelheid16 km/h
Bereikca. 1,5 - 2,5 uur, Afhankelijk van rijgedrag
Gewichtca. 100kg
Aandrijfwielen16"
Accu's1 x 24V 32AH / 24V 25AH Lithium Ion accu

Wil je meer weten over de Turbo Twist Sport 3?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.