Klaxon Twist en Twist R

Twist is het compacte, multifunctionele aandrijfsysteem dat je beslist nodig hebt: een klein wiel met een elektromotor en een accu. De lichte en wendbare Twist is ontworpen om je op elke reis te vergezellen. Het biedt ondersteuningsmogelijkheden voor zowel de actieve gebruiker als de begeleider die de rolstoel duwt. Kortom, Twist is een veelzijdig en praktisch aandrijfsysteem dat het leven van rolstoelgebruikers gemakkelijker maakt.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

App Klaxon® + Controller

Met Twist heb je de mogelijkheid om je instellingen en gebruiksstatistieken direct op het display van je smartphone te bekijken. Dit maakt het gemakkelijk om snelheids- en remparameters te programmeren of het batterijverbruik te controleren. Het verbinden van Twist met je smartphone is ook heel eenvoudig, je kunt dit doen met een eenvoudige handeling. Daarnaast kun je Twist bedienen met de draadloze controller, waarmee je de start kunt configureren, de snelheid kunt aanpassen en het remmen kunt regelen via een Bluetooth-verbinding. Dit zorgt voor een handige en gebruiksvriendelijke ervaring met Twist.

Betrouwbare reisgenoot

Twist is een zeer wendbaar, betrouwbaar en snel aandrijfsysteem. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat innovatieve systemen die zorgen voor optimale prestaties. Wat Twist extra handig maakt, is dat het compact en licht is, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is. Het kan zelfs worden opgeborgen in zijn eigen handige tas. Dit biedt maximale vrijheid tijdens het reizen, of het nu met de auto, trein of vliegtuig is. Met Twist kun je dus zorgeloos genieten van je reizen en profiteren van de mobiliteit die het biedt.

Totale vrijheid

Twist is niet alleen veilig, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Het is ontworpen om je totale vrijheid te geven en je handen vrij te maken. Met Twist kun je overal naartoe gaan en unieke en onvergetelijke momenten beleven. Het aandrijfsysteem is eenvoudig mee te nemen in de auto, trein en zelfs het vliegtuig. Bovendien beschikt Twist over een geïntegreerd LED-licht, waardoor je gemakkelijk kunt navigeren, zelfs in het donker. De materialen waarvan Twist is gemaakt, zijn van hoge kwaliteit en stellen je veiligheid altijd voorop. Met Twist kun je dus met vertrouwen genieten van je avonturen en gemoedsrust hebben.

Nog sneller met het stuur

Met het speciale inklapbare stuur van Twist kun je genieten van nog meer rijcomfort en hogere snelheden. Het stuur kan eenvoudig worden aangesloten op de Twist met behulp van een plug-in systeem. Daarnaast beschikt het stuur over een mechanische schijfremhendel, waardoor je elke uitdaging aankunt. Dit zorgt voor een verbeterde controle en veiligheid tijdens het rijden met Twist. Dus met het inklapbare stuur kun je niet alleen sneller gaan, maar ook genieten van een nog betere rijervaring.
Gewicht Twist7.5 kg
Gewicht Twist R6.2 kg
Motor750 W
AccuIATA goedgekeurd
Actieradius20 km

Wil je meer weten over de Klaxon Twist en Twist R?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.