E-walkRolstoel rem- en duwhulp

De E-Walk ondersteunt de begeleidende persoon bij het duwen en remmen van de rolstoel. De E-Walk wordt gebruikt in situaties waarin de rolstoelgebruiker zichzelf niet kan voortbewegen en de begeleidende persoon niet over voldoende lichaamskracht beschikt om een rolstoel voort te duwen.

De hulp voor elke rolstoelbegeleider

De rem- en duwhulp E-Walk maakt het voor de begeleider mogelijk om zonder krachtinspanning een rolstoel in beweging te krijgen. De enige handelingen van de begeleider van een handbewogen rolstoel zijn gas geven en sturen. Op vlakke wegen en op hellingen neemt de E-Walk het zware werk over. Bij dalende hellingen remt de E-Walk de rolstoel af en begeleidt bij het stoppen van de rolstoel. Voor elke rolstoelgebruiker/begeleider biedt het E-Walk systeem oplossingen. De E-Walk kan eenvoudig op de rolstoelbreedte worden aangepast. Hierdoor kan één E-walk ook voor verschillende rolstoelen worden gebruikt.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb
E-walk rolstoel rem- en duwhulp bediening

Bediening

De E-Walk is voorzien van een proportionele gashendel, kan zowel voor- als achteruit rijden en de snelheid is eenvoudig instelbaar tot 5,5 kilometer per uur.
E-walk compacte rolstoel rem- en duwhulp

Compact

Door gebruik te maken van een Lithium polymeer accu is de hoogte van de E-Walk slechts 30 cm zodat deze ook toepasbaar is op hele lage en kantelbare rolstoelen.
AccuLithium polymeer accu 15ah 2,5kg
AcculaderMascot
Totaal gewicht13 kg (excl. accu’s)
Motor200 watt
Breedte instelbaar38 – 50 cm
WielenMassief rubber
Gebruikersgewicht150 kg
Snelheid0 – 5,5km/u
Actieradius Ni-mh accu19 km

Wil je meer weten over de E-walk?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.