E-Drive BlacklineRolstoel aandrijfsysteem

E-Drive Plus maakt van een handbewogen rolstoel een wendbare en smalle elektrische bedienbare rolstoel.

Elke rolstoelgebruiker zal de voordelen van het E-Drive Plus systeem ervaren. Voor zowel dagelijks gebruik als op het werk, naar de winkel of thuis. De E-Drive Plus biedt drie soorten bedieningen; de joystick voor de gebruiker, de standaard begeleidersbediening of de intuïtieve begeleidersbediening. De gebruiker kan de rolstoel zelf bedienen door middel van de joystick of zet de E-Drive eenvoudig in de vrije stand en maakt gebruik van de grijphoepels zoals bij een normale handbewogen rolstoel. De begeleider kan de rolstoel met behulp van de E-Drive Plus begeleidersbediening voortbewegen. Met de optionele intuïtieve begeleidersbediening beweegt de rolstoel op natuurlijke wijze mee met de begeleider. De wielen zijn voorzien van een quick release as en door het lage gewicht eenvoudig te demonteren en mee te nemen. De E-Drive Plus is toepasbaar op 99% van alle handbewogen rolstoelen.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Zoek hier de juiste

Adapter
E-Drive plus rolstoel aandrijfsysteem rijeigenschappen

Rijeigenschappen

De rijeigenschappen van de E-Drive kunnen eenvoudig “on board” worden geprogrammeerd. Kies uit 1 van de 3 vooringestelde rijprogramma’s of stel iedere parameter in naar de wens van de gebruiker. Met de optionele intuïtieve begeleidersbediening beweegt de rolstoel op natuurlijke wijze mee met de begeleider.
E-Drive plus rolstoel aandrijfsysteem veelzijdig

Veelzijdig

Gebruik de E-Drive met joystick, kies voor de begeleidersbediening of combineer beide bedieningen. De E-Drive kan eenvoudig door de gebruiker of begeleider vrij worden geschakeld zodat de rolstoel altijd met de hoepels kan worden voortbewogen.

Compact

Door het compacte design wordt de rolstoel nauwelijks breder dan met standaard wielen. Het complete E-Drive systeem is eenvoudig af te nemen voor transport.
Rolstoelbreedte+4cm (afhankelijk van merk en type rolstoel)
AccuNi-MH 24 V 6,7 Ah
Accu (optioneel)Li-ion 25 V 11,8 Ah
Lader100 – 240 V
Snelheid0-6km/u
Actieradius15 km
Actieradius i.c.m. Li-ion accu32 km
Gebruikersgewicht standaard130 kg
Gebruikersgewicht Heavy Duty150 kg
Totaal gewicht16kg
Gewicht per wiel6,4 kg per wiel, wielmaat 24" met rvs hoepel
Wielmaat16", 20", 22″, 24″, 25" en 26″
Motor per wiel24V 120W
AccutasMontage aan rug /onder zitting

Wil je meer weten over de E-Drive Blackline?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.