Mountain TrikeAll terrain rolstoel

De actieve gebruiker in de buitenlucht geniet van de natuur buiten de reguliere paden om met de Mountain Trike. De Mountain Trike is de rolstoelvariant van de mountainbike. De Mountain Trike is meer een mountainbike dan een rolstoel; weliswaar niet het uiterlijk maar de prestaties. Met een gewicht van slechts 20 kg rijdt de Trike gemakkelijk door het bos, over het strand, door de duinen en andere ruige landschappen. Dit is allemaal mogelijk door de drie onafhankelijke werkende schokdempers, één voor elk aandrijfwiel en één voor het stuurwiel aan de achterzijde.

Het duwen van de aandrijfhendels aan de grote wielen brengt de Mountain Trike in beweging. Het maken van bochten en sturen gebeurt door de rechteraandrijfhendel naar links of rechts te draaien tijdens de duwbeweging.

Lees verder »
Mountain trike offroad rolstoel thumb
Mountain trike offroad rolstoel in actie thumb
Mountain trike offroad rolstoel vering detail thumb
Mountain trike offroad rolstoel op het strand thumb
Mountain trike besturing

Eenvoudig besturing

De unieke direct drive-besturing bestuurt de Trike met slechts één arm. De besturing geeft uitstekende controle zodat soepele bochten gemaakt worden en gemakkelijk bijstuurt op hellingen.
Mountain trike vering

Luchtvering

De luchtvering zorgt voor een uitstekende schokdemping en comfortabel rijgedrag bij het rijden over oneffen terrein, rotsen, boomwortels en bij het afrijden van stoepranden.
Mountain trike remmen

Hydraulische schijfremmen

De hydraulische remmen zorgen voor een snel en veilig tot stilstand komen op op iedere ondergrond en bij alle weersomstandigheden.
Gewicht20 kg
Maximale gebruikersgewicht100 kg
Wielmaat24 inch
Zitkussen breedte400 mm
Zittinghoogte vanaf de gron465 mm
Hoogte rugleuning383 mm
Zitting hoek20 graden
ZitkussenUitneembaar
Max. en min. voetsteun hoogte411mm – 480mm
Max. en min. zitting lengte447mm – 487mm
VeiligheidsgordelOptie
VoetbandenOptie
Aandrijfsysteemd.m.v. hefbomen
Hydraulische remmenStandaard

Wil je meer weten over de Mountain Trike?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.