Motion Composites Helio KidsVouwbare carbon rolstoel voor kinderen

De HELIO Kids rolstoel van Motion Composites is ontworpen om het actieve leven van kinderen bij te houden. Daarom is gekozen voor een ontwerp van koolstofvezel dat ongelooflijk licht is en de dagelijkse mobiliteit verbetert terwijl het uitzonderlijk sterk is.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Lichtgewicht voor meer bewegingsvrijheid

HELIO Kids is een van de lichtste opvouwbare handbewogen kinderrolstoelen op de markt. Er wordt hoogwaardig carbon voor maximale lichtheid en sterkte gebruikt. Van de opklapbare voetsteunen tot de gesmede aluminium asplaten, elk onderdeel en accessoire is gekozen met het oog op gewichtsvermindering.

Een stoel die meegroeit met uw kind

Kinderen groeien snel en HELIO Kids is ontworpen om met hen mee te groeien. Het kost slechts enkele seconden om de zitdiepte met maximaal 3 inch (7,6 cm) in oneindige stappen te vergroten voor meer precisie. De hoogte van het voetplankje kan net zo snel en gemakkelijk worden aangepast, zodat uw kind altijd comfortabel zit.

Bespaar energie om verder te gaan

Een zeer wendbare rolstoel is een onmiskenbaar voordeel, vooral voor kinderen. Alleen het essentiële is meegenomen voor een nog efficiëntere voortbeweging. Het gevormde kruisframe, ovale buizen en draaipunten werken samen terwijl het unieke vouwsysteem de stabiliteit van het frame maximaliseert, waardoor uw kind dagelijks energie bespaart.

Sterk genoeg om uw kind bij te houden

T700 koolstofvezel is een ideaal materiaal voor het maken van high-performance rolstoelen, vanwege de ongelooflijke stevigheid en stabiliteit. In tegenstelling tot standaard tweedelige frames heeft HELIO Kids een stijf unibody (enkelvoudig) frame, waardoor hij veel sterker is. Een kinderrolstoel moet tegen een stootje kunnen en daarom is deze stoel gemaakt om lang mee te gaan en je kind jarenlang te dienen.
FrameVastframe
MateriaalT700 High-modulus carbon fiber
Transportgewicht excl. wielen etc.4.8 kg
Transportgewicht incl. wielen etc.9.4 kg
Zitbreedte30.5 cm tot 40.6 cm
Zitdiepte30.5 cm tot 48.3 cm
Zithoogte Voorzijde (frame)33 cm tot 54.6 cm
Zithoogte Achterzijde (frame)31.8 cm tot 48.9 cm
Wielmaat20", 22", 24"
Camber0°, 3°, 6°
Maximaal Gebruikersgewicht79 kg
Rughoogte22.9 cm tot 53.3 cm
Hoogte armleuningen15.2 cm tot 35.6 cm
Hoek voorframe60°, 70°, 90°
Hoek rugleuning90° to 105°
Zwaartepunt2.5 cm tot 10.2 cm
Totale breedtemin 47.6 cm – max 68.3 cm

Wil je meer weten over de Motion Composites Helio Kids?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.