Motion Composites Apex CarbonUltralichte, compleet instelbare carbon vastframe rolstoel

Motion Composites presenteert met trots de APEX rolstoel. Deze gloednieuwe ultralichte vastframe rolstoel is volledig instelbaar en markeert een revolutie in vastframe rolstoelontwerp. Wat maakt deze rolstoel zo bijzonder? Het is een perfecte combinatie van geavanceerde instelmogelijkheden, ongekend licht gewicht en uitzonderlijke stijfheid. Dit alles was voorheen ondenkbaar bij een carbon rolstoel. De hoge stijfheid van het carbon frame zorgt voor optimale rijeigenschappen. 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Krachtig en lichtgewicht

Gemaakt van de meest geavanceerde materialen in de branche, is de APEX Carbon Carbon echt state-of-the-art rolstoel te noemen. Door gebruik te maken van carbon, behoort deze rolstoel tot de lichtste in zijn klasse, met een transportgewicht van slechts 4.4 kilo. Verder biedt het 'minimal frame' optimaal comfort door schokken en trillingen te absorberen.

Traploos instelbaar vastframe

De APEX Carbon rolstoel biedt een aantal instellingen voor een volledig op maat gemaakte ervaring. Volledig modulair kunnen de rughoek, de hoogte van de zitting ten opzichte van de vloer en de positie van de achterwielen allemaal worden aangepast voor jouw comfort en wensen. Door deze eigenschappen is de Apex Carbon uitermate geschikt om her in te zetten. Lasergetekende markeringen maken het gemakkelijker om belangrijke onderdelen aan te passen en de exacte positie te bepalen.

Gedurfd, modern en verfijnd ontwerp

Technologie en functie zijn belangrijk, maar design en esthetiek zijn hedendaags ook absoluut zwaarwegend. Elk detail van de APEX Carbon stoel is zorgvuldig overwogen en doordacht ontworpen om een stoel te creëren die de aandacht trekt en alle rolstoelstereotypen overtreft.

Geoptimaliseerde rijeigenschappen

De verstevigingsbalk die uniek is voor het APEX-model maximaliseert de stabiliteit met behoud van reactiviteit. Ervaar een indrukwekkend, responsief en veilig rijgedrag dankzij een sterk, lichtgewicht carbon frame en een ongeëvenaard ontwerp.
FrameVastframe
MateriaalT700 High-tensile strength carbon fiber
Transportgewicht excl. wielen etc.4.4 kg
Transportgewicht incl. wielen etc.7.8 kg
Zitbreedte30.5 cm tot 50.8 cm
Zitdiepte30.5 cm tot 50.8 cm
Zithoogte Voorzijde (frame)35.6 cm tot 53.3 cm
Zithoogte Achterzijde (frame)35.6 cm tot 50.8 cm
Wielmaat20", 22", 24", 25", 26"
Camber0°, 2°, 4°, 6°, 8°
Maximaal Gebruikersgewicht120 kg
Rughoogte22.9 cm tot 53.3 cm
Hoogte armleuningen15.2 cm tot 35.6 cm
Hoek voorframe70°, 75°, 80°, 85°, 90°
Hoek rugleuning80° to 101°
Zwaartepunt0 cm to 15.2 cm
Totale breedtemin 47.6 cm – max 80 cm

Wil je meer weten over de Motion Composites Apex Carbon?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.