Motion Composites Apex AluminiumUltralichte, compleet instelbare aluminium vastframe rolstoel

De APEX Aluminium is de aluminium variant van de APEX Carbon rolstoel. Deze lichtgewicht rolstoel heeft veel overeenkomsten met de carbon versie, zoals een laag gewicht, uitgebreide instelmogelijkheden en uitstekende rijeigenschappen. Kortom, het is een hoogwaardige lichtgewicht rolstoel met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Sterk en licht aluminium

De APEX A combineert de voordelen van triple-butted aluminium met die van carbon voor onovertroffen sterkte en lichtheid. Het resultaat is een rolstoel die gemakkelijk te hanteren en te vervoeren is. Met deze rolstoel kan je je efficiënt voortbewegen, wat het makkelijker maakt om te komen waar je wilt.

Compromisloze stabiliteit

APEX Aluminum is een gemakkelijk manoeuvreerbare stijve rolstoel die veilig en zeer goed hanteerbaar is. De unieke rigidizing bar maximaliseert stabiliteit met behoud van reactiviteit. Deze stijfheid vermindert zijdelingse bewegingen en biedt optimale voortstuwing voor een grotere mobiliteit.

Traploos verstelbaar

De APEX Aluminium rolstoel biedt een groot aantal instellingen voor een volledig op maat gemaakte ervaring. De rughoek, de hoogte van de zitting tot aan de vloer en de positie van de achterwielen zijn volledig modulair en kunnen allemaal worden aangepast aan jouw comfort en wensen. Door deze eigenschappen is de Apex A uitermate geschikt om her in te zetten. Lasergetekende markeringen maken het gemakkelijker om belangrijke onderdelen aan te passen en de exacte positie te bepalen: Eenvoudig. Snel. Adaptief.

Gedurfd, modern en verfijnd ontwerp

Technologie en functie zijn belangrijk, maar design en esthetiek zijn hedendaags ook absoluut zwaarwegend. Elk detail van de APEX Aluminium stoel is zorgvuldig overwogen en doordacht ontworpen om een stoel te creëren die de aandacht trekt en alle rolstoelstereotypen uitdaagt.
FrameVastframe
MateriaalTriple-butted aluminum
Transportgewicht excl. wielen etc.4.8 kg
Transportgewicht incl. wielen etc.8.2 kg
Zitbreedte30.5 cm tot 50.8 cm
Zitdiepte30.5 cm tot 50.8 cm
Zithoogte Voorzijde (frame)35.6 cm tot 53.3 cm
Zithoogte Achterzijde (frame)35.6 cm tot 50.8 cm
Wielmaat20", 22", 24", 25", 26"
Camber0°, 2°, 4°, 6°, 8°
Maximaal Gebruikersgewicht120 kg
Rughoogte22.9 cm tot 53.3 cm
Hoogte armleuningen15.2 cm tot 35.6 cm
Hoek voorframe70°, 75°, 80°, 85°, 90°
Hoek rugleuning80° to 101°
Zwaartepunt0 cm to 15.2 cm
Totale breedtemin 47.6 cm – max 80 cm

Wil je meer weten over de Motion Composites Apex Aluminium?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.