Butlerwerk- en eettafel

Misschien herkent u zichzelf in de volgende situaties: u komt moeilijk uit uw stoel om aan de eettafel te gaan zitten voor uw diner of u kunt uw hobby niet meer doen omdat de rolstoel niet onder de tafel past? Dan is de Butler uw oplossing! De Butler staat altijd klaar voor u om u van alle gemakken te voorzien.

De Butler Werk- en Eettafel heeft een groot horizontaal werkblad. De afmetingen zijn 100 cm breed en 50 cm diep, waardoor er voldoende ruimte is voor alle activiteiten. De hoogte is traploos in te stellen voor klein tot groot: van 63 cm tot maximaal 84 cm hoogte. De Butler is altijd zo in te stellen dat deze gebruikt kan worden in combinatie met iedere rolstoel of relax stoel.

Lees verder »
Butler eet en werktafel thumb
Butler werk en eettafel met stoel thumb

In hoogte verstelbaar

De tafel is in hoogte te verstellen waardoor de gebruikshoogte makkelijk is aan te passen voor bijna iedere rol- of relaxstoel.

Kantelbaar

De Butler is optioneel leverbaar met een kantelbaar blad: ideaal voor gebruik als lees- en/of puzzeltafel. Het tafelblad is voorzien van een kantelmechanisme, waardoor het blad naar wens schuin ingesteld kan worden. De opstaande randen voorkomen het van de tafel glijden van kranten of boeken.

Verrijdbaar

Het bedieningsgemak van de Butler is groot. Door de grote wielen rolt de tafel soepel. Tijdens het gebruik is de tafel eenvoudig met de voetrem vast te zetten zodat de tafel niet verschuift. Het ontgrendelen gebeurt ook met de voet, waarna de tafel eenvoudig en soepel van of naar de rol- of relaxstoel te rollen is.
Diepte blad50 cm
Minimale hoogte65 cm
Maximale hoogte87 cm
Tafelblad dikte1,7 cm
Afstand tussen de poten80 cm
Wielen2 beremd, 2 ongeremd
Kantelmechanisme (optie)42 graden
Openstaande rand hoogte (optie)2 cm
Opstaande rand breedte (optie)90 cm

Wil je meer weten over de Butler?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.