Over ons

Mobility Products - Revalidatie- en zorghulpmiddelen

Mobility Products is een dynamisch import bedrijf in hulpmiddelen voor mensen met een lichamelijke beperking. Onze slogan zegt het al: Gives you Power! Mobility Products onderscheidt zich door haar uitzonderlijke assortiment: wij importeren moderne en unieke hulpmiddelen vanuit diverse werelddelen van een hoge kwaliteit voor alle doelgroepen: jong en oud. Onze hulpmiddelen zijn niet alleen geschikt voor de dagelijkse mobiliteit, maar ook voor actief buiten zijn en sporten. Wij willen met onze producten het gemak, de vrijheid, de vreugde, maar vooral het plezier van bewegen voor iedereen vergroten binnen ieders mogelijkheden. Wij denken graag met al onze klanten mee ter ondersteuning en voor eventueel nodige aanpassingen kunnen wij in eigen beheer maatwerk afleveren.

Een bijzonder assortiment

Een greep uit ons bijzondere assortiment: Voor de dagelijkse mobiliteit hebben wij de verschillende aandrijfsystemen voor handbewogen rolstoelen. Deze aandrijfsystemen zijn zowel mechanisch als elektrisch en beperken de inspanningskracht van het rijden tot een minimum. Naast onze aandrijfsystemen hebben wij ook een complete lijn van elektrische rolstoelen van hoge kwaliteit, deze rolstoelen uit Zwitserland onderscheiden zich in degelijkheid, wendbaarheid en compactheid. De stoel is leverbaar in een dagelijkse uitvoering en als sportrolstoel. Er is een speciaal model voor kinderen leverbaar. Voor een complete outdoor ervaring hebben we in ons assortiment de Mountaintrike; de mountainbike onder de rolstoelen. Hiermee kan iedereen erop uit in de bossen, duinen en op het strand.

Vrijblijvend uitproberen

Wij nodigen u van harte uit om al onze producten te bekijken op onze site. Mobility Products staat klaar om u, uw familielid of uw cliënt te helpen om zijn/haar mobiliteit te vergroten. Wij bieden u graag de mogelijkheid om geheel vrijblijvend onze producten uit te proberen om onze “Mobility Products” te ervaren

Contact informatie