Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Mobility Products heeft de slogan gives you power. Wij willen met onze producten power geven: het gemak, de vrijheid, de vreugde, maar vooral het plezier van bewegen voor iedereen vergroten binnen ieders mogelijkheden. Deze power willen we binnen ons bedrijf ook meegeven aan de samenleving: onze medewerkers , onze klanten, onze toeleveranciers, onze producten en ons milieu.MVO mobility products

People: we zijn een klein hecht team met aandacht en respect voor elkaar. We geven ons personeel power met het volgen van trainingen om onze kennis, vaardigheden en kunde te vergroten. Goed werkgeverschap is een groot goed; ieder verdient een passend loon en goede werkomstandigheden. Onze kunde delen we met onze klanten door zorg te dragen voor goede en eerlijke service. Veiligheid van onze producten en daarmee veiligheid voor onze klanten wordt met onze toeleveranciers gewaarborgd door alleen producten met CE-kenmerken te leveren. Ons sociale bijdrage aan de maatschappij bestaat uit meerdere aspecten. We stellen ons bedrijf regelmatig open voor werkervaringsplaatsen en stages op alle niveaus. Onze klanten in de rolstoelhockey sponsoren wij met onder andere kleding en zaalhuur. We zijn aanwezig op wedstrijddagen, waar wij diverse reparaties en aanpassingen uitvoeren; we leveren de technische medewerker van het Nederlands Powerhockeyteam. 

Planet: Mobility Products is zich ervan bewust dat de aarde power verliest. We hebben de natuur en de cultuur geërfd van onze (voor)ouders en te leen van de mensen die na ons komen. Dat vraagt dat we verder kijken dan ons eigen belang en onze eigen tijd. Afval wordt door ons gescheiden. Ijzer en accu’s worden separaat afgevoerd naar recyclebedrijven, waardoor grondstoffen op een correcte wijze kunnen worden hergebruikt. Diverse verpakkingsmaterialen worden door ons heringezet. De prijslijsten en brochures stellen wij zoveel mogelijk digitaal beschikbaar om verspilling van papier en inkt te voorkomen. Onze auto’s voldoen aan de strengste Euro 6b-temp emissie-eisen. 

Profit: Mobility Products draagt zorg voor een positieve bijdrage aan de lokale economie: ons personeel woont in hun werkomgeving. Voor onze overige niet-internationale inkopen, maken wij gebruik van lokale bedrijven. Dit gaat van de aanschaf van koffie tot het laten uitvoeren van reparaties door lokale ondernemers om hen ook de power voor een duurzame toekomst te geven. We sponsoren buiten onze doelgroep lokale initiatieven.

Contact informatie