LibertyElektrische aankoppelbike

Geniet van uw vrijheid met de Liberty!

De Liberty elektrische handbike biedt u maximale mobiliteit en flexibiliteit. Koppel de Liberty eenvoudig aan uw eigen handbewogen rolstoel en ga erop uit. Eenmaal op de plaats van bestemming koppelt u de Liberty eenvoudig af en gaat u verder met uw eigen handbewogen rolstoel.

De Liberty maakt het voor u mogelijk om toegang te krijgen tot plaatsen die anders moeilijk te bereiken zouden zijn met alleen een handbewogen rolstoel. De Liberty heeft een maximum snelheid tot wel 30 kilometer per uur en een actieradius tot wel 45 kilometer. Door de instelbare rijeigenschappen en de traction control is de Liberty door iedereen veilig te besturen en zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen. De Liberty is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Voor de Liberty zijn verschillende accessoires verkrijgbaar

Accessoires

Instelbare rijeigenschappen

Op het geavanceerde touchscreen stelt u eenvoudig een rijprogramma naar wens in. De snelheid, acceleratie en remweg is geheel naar wens in te stellen

Weggedrag

Door het robuuste ontwerp in combinatie met de traction control heeft de Liberty een zeer stabiel en comfortabel weggedrag.

Off-road

De cross uitvoering van de Liberty is voorzien van een offroad band en vering aan de voorzijde voor optimaal comfort op oneffen en onverhard terrein.
Wielmaat16"
MotorBrushless 500W motor
AccuLi-Ion 48V, 10Ah (480wh)
Lader100-240VAC, 50/60Hz
VerlichtingLED verlichting aan voor en achterzijde
Snelheid25km/u (optioneel 30km/u)
Gewicht25kg
RemmenDubbele hydraulische schijfremmen
Maximaal gebruikersgewicht150kg
Maximale hellingshoek8 graden (bij gebruikersgewicht maximaal 100kg)
Laadtijd3 tot 4 uur
Actieradiusmaximaal 45km (afhankelijk van rijstijl, gebruikersgewicht en ondergrond)

Wil je meer weten over de Liberty?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.