Batec Rapid 2Elektrische aankoppelhandbike

De Batec Rapid 2 heeft dezelfde 1200W 300-toerenmotor en 48V 678Wh accu als de Batec Scrambler. De Batec Rapid 2 heeft alle kracht van de Batec Scrambler in het formaat van een Batec Electric 2, is uitgerust met een krachtiger remsysteem en heeft een topsnelheid van 30 km/u.

Met de Batec Rapid 2 bespaart u tijd op dagelijkse uitstapjes en geniet u van een geheel nieuwe mobiliteit met gegarandeerd plezier. In uw vrije tijd zal de Batec Rapid 2 uw onafscheidelijke metgezel zijn om het platteland op te gaan, lange reizen te maken of bezienswaardigheden te bekijken in de stad. Musea, bospaden en moeilijk bereikbare dorpen zijn niet langer buiten uw bereik.

De Batec Rapid 2 is standaard voorzien van vele opties zoals verlichting voor en achter, snelheid instelbaar in 3 standen, maximum snelheid van 30 km/u, achteruit versnelling, USB laadcontact en een all-in-one display. Het stuur van de Batec Rapid 2 kan eenvoudig worden weggeklapt zodat deze evenwijdig komt te staan aan het voorwiel, hierdoor past de Batec Rapid 2 in nagenoeg iedere personenauto. Optioneel is de Batec Rapid 2 te verkrijgen met alle bediening aan één zijde of in een speciale "tetra" uitvoering voor de gebruikers met een verminderde handfunctie. De Batec Rapid 2 is leverbaar in de kleur grafiet grijs.

De Batec Rapid 2 maakt gebruikt van hetzelfde Easy-Fix aankoppel systeem als alle andere Batec handbikes en is binnen 3 seconden eenvoudig aan te koppelen. Er is een aankoppelsysteem beschikbaar voor zowel opvouwbare als vastframe stoelen. De Batec Rapid is leverbaar in de kleur grafiet grijs. 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Deze handbike is ook verkrijgbaar in een Tetra uitvoering.

Meer over de Tetra > Accessoires >

Snelheid

De Batec Rapid 2 is voorzien van 3 snelheidsstanden en heeft een topsnelheid tot wel 30 km/u. Hierdoor verkort u uw reistijd en bent u snel op de plaats van bestemming.

Krachtig en Compact

Door gebruikt te maken van de krachtige motor en elektronica van de Batec Scrambler in combinatie met de compacte maatvoering van de Batec Electrisch 2 is de Batec Rapid 2 een zeer wendbare, compacte maar ook snelle en krachtige handbike die gemakkelijk in een personenauto meegenomen kan worden.

Display

Het overzichtelijke All-in-one display is voorzien van een snelheidsmeter, kilometerteller, accu-indicatie meter en geeft u informatie over de gekozen rijstand en de verlichting. Door middel van het geïntegreerde USB laadcontact kunt u eenvoudig uw telefoon tijdens het rijden opladen.
Frame7005 T6 aluminium
Motor1200W 48V High Torque Brushless
KleurGrafiet Grijs
Maximale Snelheid30 km/u
Accu7,8Ah 36V (IATA), 14,1Ah 48V Lithium
Actieradius22 - 50 km
Lader3 Ah
USB poortVoor het laden van een smartphone of tablet
Band18" Ultra Grip
Velg18" zwart aluminium dubbelwandige velg
RemmenAvid BB mechanische remmen met Galfer Wave de 180mm remschijf
Stuuraluminium mat zwart
VerlichtingVoor koplamp LED 700 lumen, achter LED in de kantelsteunen
BedieningsdisplayAll-in-one LCD scherm
Gewicht15,9 kg.(zonder accu en contragewichten)

Wil je meer weten over de Batec Rapid 2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.