Batec Mini 2Elektrische aankoppelhandbike

Als u op zoek bent naar een compacte, praktische en veelzijdige mobiliteitsoplossing zonder concessies te doen aan kwaliteit en kracht, dan is de Batec Mini 2 de perfecte handbike voor u. Door het eenvoudige vouwsysteem is de Mini 2 gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld de auto of trein. U zet de Mini 2 ook makkelijk neer in kleine hoekjes, onder een tafel of waar u maar wilt.

De Batec Mini 2 is standaard voorzien van vele opties zoals verlichting voor en achter, snelheid instelbaar in 3 standen, maximum snelheid van 20 km/u, achteruit versnelling, USB laadcontact en een all-in-one display. Het stuur van de Batec Mini 2 kan eenvoudig dubbel worden gevouwen; hierdoor past de Mini 2 in iedere personenauto. Optioneel is de Batec Mini 2 te verkrijgen met alle bediening aan één zijde of in een speciale "tetra" uitvoering voor de gebruikers met een verminderde handfunctie.

De Batec Mini 2 maakt gebruikt van hetzelfde Easy-Fix aankoppel systeem als alle andere Batec handbikes en is binnen 3 seconden eenvoudig aan te koppelen. Er is een aankoppelsysteem beschikbaar voor zowel opvouwbare als vastframe stoelen. De Batec Mini 2 is leverbaar in de kleur grafiet grijs. 

 

Lees verder »
thumb
Batec Mini 2 front thumb
Batec Mini 2 rear thumb
Batec Mini 2 Side thumb

Deze handbike is ook verkrijgbaar in een Tetra uitvoering.

Meer over de Tetra > Accessoires >

Licht en compact

Door het neerklapbare stuur van de Batec Mini 2 is deze eenvoudig mee te nemen of op te bergen. Met een hoogte van 72cm (met neergeklapt stuur) en een gewicht van slechts 12,9 kg past de Batec Mini 2 in iedere auto.

Volwaardige handbike

Ondanks het zeer compacte formaat is de Batec Mini 2 een echte krachtpatser. Door gebruik te maken van een krachtige 600W motor en slimme electronika heeft de Batec Mini 2 een topsnelheid van 20 km/u.

Eenvoudig manoeuvreren

Door gebruik te maken van een voorwiel met een grootte van 12" heeft de Batec Mini 2 een extreem korte draaicirkel. In combinatie met de achteruit versnelling kunt u eenvoudig manoeuvreren in een kleine ruimte zoals een winkel of een lift.
FrameAluminium 7005 T6
Motor600W 350 rpm Brushless
KleurGrafiet Grijs
Maximale Snelheid20 km/u
Accu's7,8Ah (IATA), 14,5Ah Lithium
Actieradius28 km - 52 km
Lader4Ah Ultra Fast Lader
USB poortVoor het laden van een smartphone of tablet
Band12 x 2.40" Ultra Grip band
Velg12" Gietaluminium Velg
RemmenAvid BB5 Mechanische Schijfremmen
StuurEenvoudig Neerklapbaar
VerlichtingVoor LED 100 lumen, achter LED in de kantelsteunen
BedieningspaneelAll-in-one LCD scherm
Gewicht12,9 kg.(zonder accu)

Wil je meer weten over de Batec Mini 2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.