Batec Elektrisch 2Elektrische aankoppelhandbike

De Batec Elektrisch 2 is de nieuwste handbike in ons assortiment en de opvolger van de Batec Elektrisch. Door gebruik te maken van een 18" voorwiel is heeft de Batec Elektrisch 2 een stabiele wegligging maar is deze toch voldoende compact voor gebruik in de stad. De Batec Elektisch 2 is standaard voorzien van vele opties zoals verlichting voor en achter, snelheid instelbaar in 3 standen, maximum snelheid van 25 km/u, achteruit versnelling, USB laadcontact, een all-in-one display en tractiegewichten. Het stuur van de Batec Electric 2 kan eenvoudig worden weggeklapt zodat deze evenwijdig komt te staan aan het voorwiel, hierdoor past de Batec Electrisch 2 in nagenoeg iedere personenauto. Optioneel is de Batec Elektrisch 2 te verkrijgen met alle bediening aan één zijde of in een speciale "tetra" uitvoering voor de gebruikers met een verminderde handfunctie.

De Batec Elektrisch 2 maakt gebruikt van hetzelfde Easy-Fix aankoppel systeem als alle andere Batec handbikes en is binnen 3 seconden eenvoudig aan te koppelen. Er is een aankoppelsysteem beschikbaar voor zowel opvouwbare als vastframe stoelen. De Batec Electric is leverbaar in de kleuren rood of grafiet grijs. 

 

 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Deze handbike is ook verkrijgbaar in een Tetra uitvoering.

Meer over de Tetra > Accessoires >

Snelheid

Met een standaard snelheid van 25 km/u is de Batec Elektrisch 2 één van de snelste handbikes in de markt. De snelheid is eventueel eenvoudig in te stellen of te begrenzen.

Tractie

Door het gebruik van de dubbele tractiegewichten in combinatie met de slimme soft start elektronica wordt het slippen van het voorwiel geminimaliseerd. De tractiegewichten neemt u eenvoudig voor transport.

Aan- en afkoppelen

Door het speciaal ontwikkelde Easy-fix aankoppel systeem is het voor nagenoeg iedere gebruiker mogelijk de Batec geheel zelfstandig aan en af te koppelen.
Frame7005 Aluminium
Motor900W 36V Brushless
Kleurengrafiet grijs en rood
Maximale snelheid25 km/u
Accu7,8Ah (IATA), 14,5Ah Lithium
Actieradius22 km - 40 km
Lader4Ah Ultra Fast Lader
USB poortVoor het laden van een smartphone of tablet
Band18" Utra-grip
Velg18" dubbelwandig aluminium
RemmenAvid BB5 mechanische schijfrem
StuurMat zwart alumium stuur
VerlichtingVoor LED 700 lumen, achter LED in de kantelsteunen
BedieningspaneelAll-in-one LCD scherm
Gewicht15,9 kg.(zonder accu en contragewichten)

Wil je meer weten over de Batec Elektrisch 2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.