WHILL Model C2Intelligent Personal EV

Uitgerust met de nieuwste technieken, geeft WHILL Model C2 een nieuwe definitie aan mobiliteit, veiligheid, kwaliteit, comfort en gemak. Door gebruik van de revolutionaire OMNI-voorwielen is de WHILL zeer stabiel op oneffen terrein en heeft deze een draaicirkel van slechts 76 cm. Daardoor is de WHILL uitermate geschikt voor gebruik zowel binnens- als buitenhuis. Mocht u verder weg willen, is dat ook geen probleem, de WHILL is in 3 delen uit elkaar te halen en past in de kofferbak van bijna iedere auto. De 2 krachtige onderhoudsvrije motoren in combinatie met de OMNI wielen zorgen ervoor dat obstakels tot wel 5 cm zonder problemen overbrugd kunnen worden. Met de introductie van Model C2 is de WHILL standaard voorzien van vering op de achterwielen en een handige boodschappenmand.

 Door de WHILL te koppelen met uw smartphone via Bluetooth®, kunt u de gevoeligheid van de besturing aanpassen, de accustatus aflezen, de WHILL op slot zetten en kunt u de WHILL zelfs op afstand besturen. De WHILL is standaard voorzien van een USB-laadaansluiting zodat u bijvoorbeeld uw telefoon onder het rijden op kan laden. 

Aan uw zitcomfort en ergonomie is ook gedacht. Zo is de hoogte van de rugleuning en armleuningen instelbaar en is de zitting eenvoudig in diepte en hoogte aan te passen. De WHILL is standaard voorzien van een comfortabel zitkussen en de rugleuninghoek kan eenvoudig zonder gereedschap worden ingesteld. Om gemakkelijk in te kunnen stappen zijn zowel de armleuningen als de voetplaat eenvoudig op te klappen. Zo heeft u de keuze een voorwaartse dan wel zijwaartse transfer te maken.

Om te zorgen dat de WHILL geheel aan uw wensen voldoet, zijn er voldoende accessoires beschikbaar zoals bijvoorbeeld een stokhouder. Ook aan het uiterlijk is gedacht, buiten het revolutionaire design is de WHILL ook nog eens leverbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren. 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb
thumb

WHILL Model C2 is standaard voorzien van geveerde achterwielen en een handige boodschappenmand.

Omniwielen

De OMNI-wielen zijn één geheel, bestaande uit losse rollers. Elke roller kan zijwaarts draaien, waardoor een draaicirkel van 76 cm mogelijk is. Hierdoor kan er een grotere diameter wiel dan normaal worden toegepast, waardoor het overbruggen van obstakels tot wel 5 cm mogelijk is.

Eenvoudig te bedienen

Volledige controle houden over de WHILL Model C2 is eenvoudig. Met slechts één beweging van je vingertoppen verplaats je jezelf naar voren en achter, links en rechts. Of je pakt natuurlijk gewoon je smartphone. Met de eenvoudige app kan de WHILL zelfs op afstand worden bediend!

Overal naar toe

WHILL Model C2 is ontworpen om gemakkelijk uit elkaar te halen en in bijna iedere auto mee te nemen. Of het nu om een uitstapje naar het winkelcentrum gaat of een weekendje weg met de familie, Model C laat je de dingen doen die je voorheen voor onmogelijk hield.

Rijcomfort

WHILL Model C2 is voorzien van geveerde achterwielen. Deze vering zorgt in combinatie met de grote OMNI-wielen en de goed ondersteunende ziteenheid voor een zeer comfortabel rijgedrag op oneffen ondergrond.
Snelheid8 km/uur
AccuLithium Ion 25V 10,6Ah (Panasonic)
Actieradius (met één accu, meerdere accu's mogelijk)18km
Zwaarste te tillen deel19,4 kg
Totaal Gewicht52 kg
Maximaal gebruikersgewicht136 kg
Maximale overbrugbare obstakelhoogte5 cm
Maximale hellingshoek10 graden
Draaicirkel76 cm
VerkleinbaarDemontabel in 3 delen (zitting, voorframe en achterframe)
VoorwielenOMNI wielen (massief)
AchterwielenMassief
VeringGeveerde achterwielophanging
ArmleuningenOpklapbaar en in hoogte instelbaar
VoetsteunOpklapbaar
Afmetingen55cm x 98,5 cm x 75-94 cm (breedte x lengte x hoogte)
Zitbreedteleverbaar in 40 cm, 45 cm of 50 cm
RugleuninghoekInstelbaar op 90, 95 of 100 graden
Zithoek5 graden
RugleuninghoogteTraploos instelbaar 34 cm tot 46 cm
ZithoogteInstelbaar in 5 verschillende hoogtes
Standaard voorzien vanZitkussen, heupgordel, Boodschappenmand
Mobiele AppJa, voor zowel IOS als voor Android

Op onderstaande kaart kunt u de dealers van WHILL Model C vinden. De dealers met de groene markering hebben WHILL Model C in de showroom staan zodat deze beschikbaar is voor een proefrit. Voor een proefrit kunt het beste eerst contact opnemen met uw dealer naar keuze voor het inplannen van een afspraak.

Wil je meer weten over de WHILL Model C2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.