Twist T4 2×2Elektrische rolstoel

De meest compacte elektrische rolstoel met extreme vaardigheden. Met een snelheid van maximaal 15 km per uur, secure wendbaarheid en compacte afmetingen is de Twist T serie de meest allround rolstoel en zijn tijd ver vooruit. Binnen of buiten: de Twist T4 voelt zich overal thuis.

Midwheel aangedreven elektrische rolstoel

De Twist T4 2×2 elektrische rolstoel is een tweewiel midden aangedreven rolstoel met een maximale snelheid van 15 km per uur. Door de kleine omvang en uitgekiende plaatsing van de aandrijfwielen in het midden van de Twist T4, draait deze om zijn eigen as heen. Manoeuvreren en draaien in kleine ruimtes is met de T4 geen probleem. Met de speciale H-Flex voorvorken zijn drempels en verhogingen makkelijk te nemen. De Twist T4 2×2 heeft meerdere standaard ziteenheden of geheel naar wens wordt een specifieke zitoplossing gemaakt die het beste bij de gebruiker past. 

 

Lees verder »
Elektrische rolstoel Twist T4 2×2 thumb
Elektrische rolstoel Twist T4 2×2 thumb
thumb
Elektrische rolstoel Twist T4 2×2 is snel

Turbo

Snel op de plaats van bestemming of meerijden met een fietser? Geen probleem met de Turbo Twist met een maximum snelheid van wel 15 kilometer per uur.
Elektrische rolstoel Twist T4 2×2 is compact

Compact

Door het compacte onderstel en de midwheel aandrijving heeft de Turbo Twist een zeer kleine draaicirkel, past deze door nagenoeg alle deuren en in alle liften. Door het unieke frameontwerp is het mogelijk een hele lage zithoogte te bereiken zodat plaatsnemen op de bestuursplaats van de auto gemakkelijk is.
Elektrische rolstoel Twist T4 2×2 is compleet

Compleet

De Turbo Twist T4 is te voorzien van alle denkbare opties zoals; elektrische verstellingen, biomechanische ziteenheid, speciale besturingen, diverse rugleuningen en zittingen. Is dit niet voldoende dan bieden wij graag een maatwerk oplossing.
Totale breedte60-63 cm
Zitbreedte instelbaar32-59 cm
Zitdiepte instelbaar34-54 cm
Lengte zonder beensteunen91 cm
Lengte met beensteunen103 cm
Minimale zithoogte40,5 cm
Maximale gebruikersgewicht140 kg
Hoogte met ingeklapte rug91 cm
Actieradius 56 ah accu’s35 km
Actieradius 73 ah accu’s45 km
Snelheid instelbaar maximaal15 km/u
Zithoogte elektrisch verstelbaar30 cm
Zithoek elektrisch verstelbaar0-30 graden
Maximale helling17 cm
Obstakeloverwinning10 cm
Auto docking systeemJa

Wil je meer weten over de Twist T4 2×2?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.