Four X4-wheel-drive elektrische rolstoel

De FourX is van Fins design en is speciaal ontworpen voor actieve gebruikers die op zoek zijn naar de ultieme bewegingsvrijheid. Het unieke ontwerp stelt de gebruiker in staat om op locaties te komen die voorheen niet bereikbaar waren, zoals het bos, de duinen en het strand. Met de FourX rijdt u eenvoudig door het zand, over het gras, over het strand of door de sneeuw. Door de 4-wiel aandrijving, in combinatie met het elektrische verstelbare zwaartepunt en het verende frame, kunt u obstakels tot wel 15cm hoog bedwingen: stoepranden of drempels, die voorheen niet te nemen waren, vormen voor de FourX geen enkel probleem. Standaard is de FourX voorzien van een elektrische kantelverstelling en een comfortabele ziteenheid inclusief hoofdsteun. De FourX is helemaal naar uw wensen te configureren en kan voorzien worden van diverse elektrische verstellingen. De FourX kan worden uitgerust worden met een sta-functie zodat sporten zoals golf of vissen weer tot de mogelijkheden behoren. 

Lees verder »
thumb
thumb

De FourX is leverbaar vanaf €12495 inclusief btw

4-Wheel-Drive

De FourX wordt niet aangedreven maar 2 motoren zoals een conventionele elektrische rolstoel maar door 4 motoren. Met een totaal vermogen van 1000 Watt is de FourX een echte krachtpatser en heeft deze voldoende vermogen om hellingen te nemen en obstakels tot wel 15cm te bedwingen.

Off Road

Het speciaal ontworpen verende frame van de FourX zorgt niet alleen voor een comfortabel rijgedrag, het zorgt er ook voor dat ieder wiel onafhankelijk kan veren en altijd contact houdt met de ondergrond. Zo heeft de FourX ook op oneffen ondergrond altijd de optimale tractie.

Sta Functie

Een actieve bezigheid zoals bijvoorbeeld golfen of vissen kan ook met de FourX. Door te kiezen voor de sta-functie kunt u door middel van de elektrische verstelling helemaal tot stand komen.
Breedte69,5cm (74,5 met brede banden)
Hoogte70 - 85cm
Lengte125cm (met opgeklapte voetplaat)
Gewicht125kg (zonder accu's)
Maximum Snelheid10 km/h
Actieradius35km
Accu's2x 70Ah 12 Volt
Motoren4x 250W AMT motoren
Maximaal Gebruikersgewicht125kg
Zitbreedte40 - 48cm
Zitdiepte39 - 51cm
Rugleuning hoogte50 - 60cm
JoystickRechts en Links te plaatsen
Wielmaat6" of 8"
Grondspeling6" wielen 10cm, 8" wielen 12,5cm
Zwaartepunt verstelling25cm elektrisch verstelbaar
Kantel hoek30°
Rugleuning hoek84°-125°
Draaicirkel1,15M
ElectronicaRnet
Crashtestsafevolgens ISO 7176-19
Verlichting en richingaanwijzersstandaard
GarantieFrame 10 jaar, overige onderdelen 2 jaar

Wil je meer weten over de Four X?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.