Mountain Trike voor kinderen

De Mountain Trike biedt een oplossing voor een breed scala aan gebruikers met verschillende achtergronden en leeftijden. Met dat in gedachten weten we dat één maat niet voor iedereen past en daarom kunnen alle producten worden aangepast aan de individuele behoeften.

Als je kind uit de kinderwagen, wandelwagen, buggy of rolstoel groeit en je op zoek bent naar opties waarmee je nog steeds samen kunt genieten van avonturen in de buitenlucht, dan zijn onze all terrain rolstoelen misschien wel wat je zoekt.

In plaats van een specifieke stoel voor kinderen kunnen alle Mountain Trike producten worden aangepast zodat ze geschikt zijn voor kinderen en de stoel met hen kan meegroeien tot ze volwassen zijn. Aanpassingen met behulp van de aanbevolen accessoires voor kinderen bieden de perfecte oplossing voor de jongere gebruikers. Deze kunnen op alle terreinrolstoelen worden gemonteerd. Met de Mountain Trike creëer je met één product een toekomst bestendige voorziening.

Onze kinderaccessoires zijn compatibel met alle verschillende Mountain Trikes. Kijk op onze afzonderlijke productpagina's voor meer specificaties om het juiste model voor jou te vinden.

Alle Mountain Trike producten zijn gebouwd met behulp van een modulair systeem, dus als je kind groeit zijn er aanpassingen beschikbaar om aan je veranderende behoeften te voldoen, wat betekent dat je geen kosten hoeft te maken om een hele nieuwe rolstoel aan te schaffen.

 

 

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Verstelbare zitting

De verstelbare beugels zijn speciaal ontworpen voor de jongere en kleinere rijders, zodat je de zitting eenvoudig in hoogte en diepte kunt verstellen.

Verstelbare voetplaat

Een verstelbare voetplaat om aan de lengte van de gebruiker aan te passen. Zowel een voetplaatverhoger als verlenger zijn verkrijgbaar.

X-harnas

Beschikbaar op alle Mountain Trike producten en vooral geschikt voor de jonge gebruikers. Biedt uitstekende extra ondersteuning.

Spaakbeschermers

Om de vingers van de jonge gebruiker te beschermen, kunnen er doorzichtige spaakbeschermers worden besteld. Deze kunnen aan de buitenkant van elk wiel worden gemonteerd of aan beide kanten door twee sets te bestellen.
FrameAluminium frame
SuspensieRock Shox monarch R Air shocks
RemmenAll weather SRAM Level hydraulische schijfremmen gemonteerd op duwbeugel
VoetsteunIn hoogte verstelbare voetsteun, opklapbaar voor transfer, afneembaar
OndersteuningVoorgevormde comfortkussens, spanningsverstelbare steunriemen, voetriemen, optie voor veiligheidsgordel
ArmleuningenVerstelbaar en afneembaar, met schuim bedekt voor comfort (alleen standaard op Push-serie)
ZijsteunenVeegbare stof, flexibel en niet-beperkend (alleen standaard op Push-serie)
Lengte132 cm
Zitbreedte43,18 cm (17 inch)
Zithoek20 graden 'kuip' voor comfort en veiligheid
ZitkussenVerwijderbaar schuimrubberen kussen (40cm), afwasbaar polyester
Zithoogte vanaf de grond46,5 cm
Zitdiepte44,7 cm - 48,7 cm
Wielmaat24 inch
Totale breedte74 cm zonder hoepels, 78 cm inclusief hoepels
Gewicht20 kg voor standard range, 25 kg voor de e-range
Rughoogte42cm (ook naar voren of achteren verstelbaar)
TransportDe rugleuning kan plat worden geklapt en het achterwiel kan eronder worden geklapt. De duwbeugel is afneembaar met een Quick-release hendel. Niet gecrashtest.
GebruikersgegevensMaximum gewicht 100 kg, maximale lengte 193 cm
VouwbaarAlle producten kunnen gevouwen worden tot een kubus voor eenvoudig transport

Wil je meer weten over de Mountain Trike voor kinderen?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.