Mountain Trike EvoBij een beperkte handfunctie

De MT Evo is een Mountain Trike aangepast voor gebruikers met beperkte handfunctie: inclusief, all-terrain, zelfrijdend, veelzijdig en verkrijgbaar in elke kleur en net zo mooi als de originele Mountain Trike.

De MT Evo is ontwikkeld in nauwe samenwerking met onze tetraplegisten, quadriplegisten en andere klanten met beperkte handfunctie. Hij heeft dezelfde uitstekende all-terrain prestaties als de originele Mountain Trike, maar met nog eenvoudigere bediening - ideaal voor dagelijks gebruik buiten, of het nu een modderig bospad is, een ritje naar de winkel of naar het park. Dankzij de unieke hefboomaandrijving heeft de berijder altijd schone, droge handen, ongeacht het terrein.

Alle Mountain Trike producten worden geleverd met 3 jaar garantie en er is een ruime keuze aan kleuren.

Alhoewel de Mountain eTrike niet opvouwbaar is, is er wel oog geweest voor de meeneembaarheid. Daarom kunnen alle Trikes tot een klein pakket worden opgevouwen (achterbrug loskoppelbaar en rugleuning neerklapbaar) en passen in de bagageruimte van een normale hatchback auto.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb

Remhendel

Een eenvoudige zwenkbare hendel bedient de schijfremmen door je arm naar binnen te bewegen. Er wordt aanbevolen om het systeem te gebruiken samen met Active Hands grijphulpmiddelen, waarbij geen vingerfunctie vereist is om het te bedienen.

Directe besturing

De unieke directe besturing betekent dat je de Trike met slechts één arm kunt besturen. Draai naar links om naar links te gaan, naar rechts om naar rechts te gaan - eenvoudig! De besturing geeft uitstekende controle voor soepele bochten en een gemakkelijke rit over hellingen.

Air Suspension

Geeft je een soepele en comfortabele rit wanneer je over ruw terrein rijdt. Je kunt met een gerust hart van stoepranden afrijden of over keien, bospaden of klinkers rijden in de wetenschap dat de Trike zeer stabiel is.

Eenvoudig inschakelen aandrijving

Ergonomische lussen bieden een geweldige gebruiksvriendelijke methode om de aandrijving in te schakelen voor mensen met beperkte handfunctie.
Lengte132 cm
Zitbreedte43,18 cm (17 inch)
Zithoek20 graden 'kuip' voor comfort en veiligheid
ZitkussenVerwijderbaar schuimrubberen kussen (40cm), afwasbaar polyester
Zithoogte vanaf de grond46,5 cm
Zitdiepte44,7 cm - 48,7 cm
Hoogte voetsteunMaximale hoogte voetsteun 41 cm -48 cm
Wielmaat24"
Totale breedte74 cm
Gewicht20 kg
Rughoogte37cm (ook naar voren of naar achteren verstelbaar), hogere rugleuningen op aanvraag verkrijgbaar
TransportDe rugleuning kan plat worden gevouwen en het achterwiel kan eronder worden gevouwen tot een kubusvorm voor eenvoudig transport. Niet crash-test safe.
GebruikersgegevensMaximum gewicht 100 kg, maximale lengte 193 cm
VouwbaarKan gevouwen worden tot een kubus voor eenvoudig transport
Crashtestgeen van onze all terrain rolstoelen zijn zijn gecrashtest en daarom mag je er niet in zitten als je in een voertuig rijdt

Wil je meer weten over de Mountain Trike Evo?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.