Mountain Trike ePush

Onze begeleidersstoel met elektrische duwondersteuning biedt de begeleider en gebruiker een eenvoudige manier om samen meer uitdagend terrein, steilere heuvels en avontuur kunnen trotseren.

De ePush is ontwikkeld op basis van feedback van gebruikers en biedt dezelfde mogelijkheden als onze standaard MT Push, die zeer geschikt is om off-road te rijden, heuvels op en af, gemakkelijk manoeuvreerbaar voor de duwer en uiterst comfortabel voor de berijder.

De elektrische duwondersteuning is ontworpen om de begeleider zo veel mogelijk te ontzien van inspanningen die nodig is om te duwen. Zo verlagen we de drempel om samen verder op avontuur kunnen gaan en van meer plekken in de buitenlucht kunnen genieten.

De stoel maakt gebruik van hetzelfde beproefde achterwielaandrijfsysteem dat ook in onze eTrike wordt gebruikt, maar nu met de bedieningselementen op de duwbeugel zodat de begeleider deze kan gebruiken. De stoel kan handmatig worden geduwd en indien nodig kan hij eenvoudig worden omgeschakeld naar de elektrische ondersteuningsmodus. Het afstandsbereik hangt af van de omstandigheden, het gewicht van de gebruiker, de snelheid en het terrein, maar als richtlijn kunnen afstanden tussen de12 en 32 km worden afgelegd met de elektrische ondersteuningsmodus.

Zoals al onze all terrain rolstoelproducten is de ePush robuust en biedt een comfortabele rit dankzij de ‘RockShox’ luchtvering van een mountainbike, hydraulische ‘Scram Level’ remmen en een aluminium frame. Hij is licht en praktisch en kan worden ingeklapt voor vervoer in een voertuig. Aanpasbare, flexibele zittingen en diverse accessoires zijn beschikbaar om aan individuele behoeften te voldoen.

De ePush wordt geleverd met 3 jaar garantie en een ruime keuze aan kleuren. De eKit-batterij wordt geleverd met 12 maanden garantie.

Alhoewel de Mountain eTrike niet opvouwbaar is, is er wel oog geweest voor de meeneembaarheid. Daarom kunnen alle Trikes tot een klein pakket worden opgevouwen (achterbrug loskoppelbaar en rugleuning neerklapbaar) en passen in de bagageruimte van een normale hatchback auto.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Duimgashendel

Eenvoudige duimgashendel in de duwbeugel

Power Assist

250 W, 36 V naafmotor met 5 vermogensstanden van vol vermogen (niveau 5) tot 50% vermogen (niveau 1) voor een maximumsnelheid van 12 km/u. Accu 12,8Ah, 36V lithium-ion-accu inclusief lader.

Eenvoudig duwen

De grote voorwielen en het robuuste chassis maken de ePush een plezier om over allerlei terreinen te duwen, zelfs over nat gras, modderige paden, ongelijkmatige bestrating en zand - het kost echt weinig moeite om hem te duwen.

Hydraulische schijfremmen

Geeft je geweldige controle en remprestaties in alle weersomstandigheden, over moeilijk terrein en steile heuvels.
RemmenAll weather SRAM hydraulische schijfrem, gemonteerd aan duwhendel
BesturingBediening vanaf duwhendel
VoetsteunIn hoogte verstelbare voetsteun, opklapbaar voor transfer, afneembaar
ArmsteunVerstelbaar en afneembaar, met schuim bedekt voor comfort
ZijsteunenVeegbare stof, flexibel en niet-beperkend
Lengte132 cm
Zitbreedte43,18 cm (17 inch)
Zithoek20 graden 'kuip' voor comfort en veiligheid
ZitkussenVerwijderbaar schuimrubberen kussen (40cm), afwasbaar polyester
Zithoogte vanaf de grond46,5 cm
Zitdiepte44,7 cm - 48,7 cm
Hoogte voetsteunMaximale hoogte voetsteun 41 cm - 48 cm
Wielmaat24". Er worden geen grijphoepels op de ePush geleverd, deze is niet ontworpen om zelf mee te rijden
Breedte74 cm
Gewicht25 kg
Rughoogte42cm (ook naar voren of achteren verstelbaar)
TransportDe rugleuning kan plat worden geklapt en het achterwiel kan eronder worden geklapt. De duwbeugel is afneembaar met een Quick-release hendel. Niet gecrashtest.
GebruikersgegevensMaximum gewicht 100 kg, maximale lengte 193 cm
VouwbaarDe ePush kan worden opgevouwen tot een kubus voor eenvoudig transport
Motor250W, 36V Hub Motor
Accu2.8Ah, 36V Lithium Ion accu (inclusief lader)
SnelheidBeperkt tot 5,63 km/u
CrashtestGgeen van onze all terrain rolstoelen zijn zijn gecrashtest en daarom mag je er niet in zitten als je in een voertuig rijdt

Wil je meer weten over de Mountain Trike ePush?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.