Mountain Trike eTrikeElektrische all terrain rolstoel

De eTrike - een elektrische all terrain rolstoel. Perfect voor de avontuurlijke rolstoel gebruiker die graag off-road wil gaan of actieve gebruikers die verder willen gaan ongeacht welk uitdagender terrein ze hiervoor moeten trotseren. De Mountain eTrike omschrijft zich het beste als ‘dé oplossing waar, vanwege het landschap, een manuele rolstoel vastloopt’.

De eTrike is een aanvulling op ons bestaande assortiment Trikes, ideaal voor dagelijks gebruik buitenshuis, of het nu op modderig bospad is, een ritje naar de winkel of een wandeling in het park. Hij heeft de flexibiliteit om op drie verschillende manieren bediend te worden:

- Handmatig door de aandrijfhendels te bekrachtigen, hiermee houdt de berijder schone, droge handen heeft, ongeacht het weer.
- Power Assist door de draaigashendel of de duimgashendel te gebruiken.
- Hybride door de aandrijfhendels in te drukken en tegelijkertijd aan de gashendel te draaien.
Met deze revolutionaire terreinrolstoel kun je handmatige ondersteuning combineren met elektrische ondersteuning wanneer je maar wilt. Het afstandsbereik hangt af van de omstandigheden, het gewicht van de gebruiker, de snelheid en het terrein, maar als ruwe schatting tussen de 12 en 32 kilometer.

Als je al een Mountain Trike hebt, is er een eKit voor elektrische ondersteuning die op je bestaande Trike kan worden gemonteerd.

Kinderen en natuurlijke omgeving, een combinatie tot succes. Ook daar heeft de Mountain Trike op ingespeeld. Zo is er op alle Mountain Trike modellen een zogehete ‘Kids kit’ beschikbaar, waarmee de zitdiepte en de voetplaat hoogte gereduceerd word tot een kinder/ junioren maatvoering.

Alhoewel de Mountain eTrike niet opvouwbaar is, is er wel oog geweest voor de meeneembaarheid. Daarom kunnen alle Trikes tot een klein pakket worden opgevouwen (achterbrug loskoppelbaar en rugleuning neerklapbaar) en passen in de bagageruimte van een normale hatchback auto.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb
thumb

Gashendel

Draaigas of duimhendel. Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken, aan te passen aan de behoeften van verschillende gebruikers, zoals mensen die maar één arm kunnen gebruiken of die minder kracht of beperkte polsbewegingen hebben.

Air Suspension

Geeft je een soepele en comfortabele rit wanneer je over ruw terrein rijdt. Je kunt met een gerust hart van stoepranden afrijden of over keien, bospaden of klinkers rijden in de wetenschap dat de Trike zeer stabiel is.

Power Assist

250 W, 36 V naafmotor met 5 vermogensstanden van vol vermogen (niveau 5) tot 50% vermogen (niveau 1) voor een maximumsnelheid van 12 km/u. Accu 12,8Ah, 36V lithium-ion-accu inclusief lader.
cAanpasbaar en instelbaar voor jou!
FrameAluminium
SuspensieSchokbreker Rockshox monarch R Air shocks
RemmenAll weather SRAM hydraulische schijfrem
VoetsteunIn hoogte verstelbare voetsteun, opklapbaar voor transfer, afneembaar
Lengte132 cm
Zitbreedte43,18 cm (17 inch)
Zithoek20 graden 'kuip' voor comfort en veiligheid
ZitkussenVerwijderbaar schuimrubberen kussen (40cm), afwasbaar polyester
Zithoogte vanaf de grond46,5 cm
Zitdiepte44,7 cm - 48,7 cm
Hoogte voetsteunMaximale hoogte voetsteun 41 cm - 48 cm
Wielmaat24 inch
Totale breedte74 cm
Gewicht25 kg
Rughoogte37cm (ook naar voren of naar achteren verstelbaar), hogere rugleuningen op aanvraag verkrijgbaar
GebruikersgegevensMaximum gewicht 100 kg, maximale lengte 193 cm
Motor250W, 36V Hub Motor
Accu12.8Ah, 36V Lithium Ion Accu (inclusief lader)
SnelheidMaximaal 12,8 km per uur
TransportDe rugleuning kan plat worden gevouwen en het achterwiel kan eronder worden gevouwen tot een kubusvorm voor eenvoudig transport. Niet crash-test safe.
CrashtestGeen van onze all terrain rolstoelen zijn zijn gecrashtest en daarom mag je er niet in zitten als je in een voertuig rijdt

Wil je meer weten over de Mountain Trike eTrike?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.