YomperElektrische aandrijving

Yomper is een elektrische aandrijving die uw handbewogen rolstoel aanvult. Yomper helpt en assisteert u op hellingen, oneffen terrein of bij het overwinnen van alledaagse obstakels.

Soms moet je hard werken om over obstakels of hellingen heen te komen. Na verloop van tijd kunnen deze inspanningen pijn veroorzaken, vooral in de schouders. Volgens klinische studies heeft 30 tot 73% van de gebruikers van manuele rolstoelen last van schouderpijn. Door gebruik te maken van  Yomper vermindert de slijtage en krijgt men hulp in alledaagse situaties.

Yomper past zich aan de behoeften en verschillende situaties aan. Door de unieke centrale positie vergeet u bijna dat de Yomper op uw rolstoel is gemonteerd. De EasyGo box zorgt voor handige en eenvoudige bediening, deze is eenvoudig via Bluetooth te verbinden met Yomper. U kunt Yomper instellen in 2 verschillende modi: binnen en buiten. Als optie is er een zorgbediening die op Yomper kan worden aangesloten.

Lees verder »
thumb
thumb
thumb

Yomper Power Assist

Yomper is een elektrische aandrijving die uw handbewogen rolstoel aanvult, u helpt en assisteert op hellingen, op oneffen terrein of alledaagse obstakels volledig overwint.

EasyGo-box

De EasyGo-box zorgt voor een handige en eenvoudige bediening, hij wordt eenvoudig via bleutooth aangesloten op Yomper. U kunt Yomper instellen in 2 verschillende modi: binnen en buiten. Elke modus heeft ook 5 verschillende snelheidskeuzes. Eenvoudige aanpassing van versnelling en weerstand met behulp van de EasyGo box zorgt ervoor dat de Yomper wordt aangepast aan uw individuele behoeften. De EasyGo box kan aan het been of rechtstreeks aan het frame van de rolstoel worden bevestigd.

Begeleidersbediening

Als optie is er een duimbediening beschikbaar die besturing door de begeleider mogelijk maakt. Deze kan eenvoudig op de handgreep van de rolstoel worden gemonteerd. De maximale snelheid is 6 km/u.
Totaal gewicht6,2 kg
Gewicht Yomper (excl. batterij)4,65 kg
Maximaal Gebruikersgewicht150 kg
Accu type24V10Ah lithium-ion
Laadtijd4 uren
Vermogen250 Watt
Maximum vermogen450 Watt
Actieradius34 km (met de grote accu, standaard)
Maximale helling16%
Profielen2 profielen (binnen- en buiten)
Garantie2 jaar
CE-markering / IATA proof
VSB:Prestatiecode 226018
Productcode205125200052

Wil je meer weten over de Yomper?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.