E-Move BlacklineElektrische hoepelondersteuning

E-Move is een elektrische hoepelondersteuning voor de handbewogen rolstoel. Bedien de hoepels en de E-Move ondersteunt de hoepelbeweging van de gebruiker met zijn kracht. Spieren en gewrichten worden minder belast, waardoor de gebruiker langere afstanden kan afleggen. Vrijheid en mobiliteit worden vergroot!

Uniek aan de E-Move is programmeerbaarheid in ondersteuning. Veel instellingen in het E-Move systeem zoals motorkracht, krachtverschillen in de armen van de gebruiker en wendbaarheid van het systeem zijn aan individuele behoeften aan te passen. De E-Move is zo te programmeren dat deze op een hellend vlak automatisch bijstuurt zodat de gebruiker dit niet hoeft te doen. Om langere afstanden af te leggen kan de E-Move worden ingesteld dat deze tot wel 20 meter kan rijden op één enkele aanzet op de hoepels. Hierdoor ondersteunt het E-Move systeem de gebruiker op de manier die gewenst is.

Bedienen met één arm

De E-Move kan worden ingesteld op aandrijving van de rolstoel met één arm; de zogenaamde hemiplegie instelling. Wanneer er aan één hoepel een aanzet wordt gegeven communiceert dit wiel met het andere wiel dat het in beweging moet komen. Door deze communicatie rijdt de rolstoel recht vooruit, het sturen gebeurt met de voet

Lees verder »
thumb
thumb
thumb

Zoek hier de juiste

Adapter

Individueel instelbaar

Op de E-Move kunnen verschillende parameters zoals koerscorrectie, motor kracht, gevoeligheid van de hoepels, nalooptijd en snelheid worden aangepast zodat de rijeigenschappen perfect zullen aansluiten bij de mogelijkheden van de gebruiker. Door middel van de optionele mode knop schakelt u eenvoudig tussen 2 verschillende rijprogramma's zodat u in alle situaties de juiste ondersteuning heeft.

Side Slope Assist

De gyroscoopprogrammering van de E-Move zorgt ervoor dat de E-Move op een schuine helling zonder correctie in een rechte lijn blijft rijden.

Veelzijdig

De E-Move kan op 99% van de rolstoelen worden gemonteerd en is leverbaar in de maten 20, 22, 24, 25, 26 en 28”. En met de Quickrelease assen eenvoudig mee te nemen.
Rolstoelbreedte± 1,5 cm per zijde, per merk rolstoel verschillend
AccuNi-MH 24 V 6,7 Ah
Accu (optioneel)Li-ion 25 V 11,8 Ah
Lader100 – 240 V 0/60Hz
LaadtijdNormaal 2-3 uur
Snelheid0 – 6 km/u
Actieradius18 km met NiMH, 30 km met Li-ion accu
Gebruikersgewicht130 kg, Heavy Duty 150 kg
Gewicht wiel6.4 kg (op basis van 24” wiel RVS hoepel)
Totaal gewicht17 kg, incl. accu, lader; Li-ion 18 kg
Wielmaat20”, 22”, 24”, 25”, 26” en 28”
Accutasmontage aan rug / onder zitting / vast aan wiel
Rijprogramma'soptioneel 2e rijprogramma toe te voegen

Wil je meer weten over de E-Move Blackline?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.