Download brochures

 

Mountain Trike

mountaintrike-100Mountain Trike de actieve rolstoel voor actieve mensen
De Mountain Trike is meer een mountainbike dan een rolstoel. Dan hebben we het niet over het uiterlijk maar over zijn prestaties. Met een gewicht van maar 20 kg rijdt de Trike gemakkelijk door het bos, over het strand, door de duinen en andere ruige landschappen.
Download de brochure »


E-Move

e-move-elektrische-hulpaandrijving-100E-Move elektrische hoepelondersteuning
E-Move is een elektrische hulpaandrijving voor uw handbewogen rolstoel. Bedien de hoepels en E-Move voorziet uw rolstoel van extra kracht. Het E-Move aandrijfsysteem is toepasbaar op 99% van de handbewogen rolstoelen. Kantelrolstoelen zijn voor het E-Move systeem geen probleem.
Download de brochure »


Easy Wheel

easy-wheel-aandrijfsysteem-100Easy Wheel mechanische hoepelondersteuning
Easy Wheel is een mechanisch aandrijfsysteem voor de handbewogen rolstoelen. Tijdens het rijden zorgt Easy Wheel voor ongeveer 50% van de energie die nodig is om met de stoel te rijden. Het Easy Wheelsysteem werkt zowel binnen – als buitenshuis.
Download de brochure »


E-Drive

e-drive-rolstoel-aandrijfsysteem-100E-Drive Joystick en/of begeleidersbediening
Het E-Drive systeem is in te stellen voor passief, actief en sportief gebruik. E-Drive maakt van uw handbewogen rolstoel een elektrische bedienbare rolstoel. Bedien uw rolstoel zelf met een joystick of maak het de begeleider eenvoudig om uw rolstoel te duwen en zet de begeleidersbediening aan.
Download de brochure »


E-Walk

e-walk-rem-duwhulp-100E-Walk Duw- en Remondersteuning
De E-Walk ondersteunt de begeleidende persoon bij het duwen en remmen van de rolstoel. Met de EWalk worden langere uitstapjes weer mogelijk en plezierig. De E-Walk wordt toegepast in situaties waarin de rolstoelgebruiker zich niet zelf kan voortbewegen en de begeleidende persoon niet over voldoende lichaamskracht beschikt om een rolstoel voort te duwen.
Download de brochure »


Butler

butler-eet-en-werktafel-100De Butler Werk- en eettafel
Misschien herkent u zichzelf in de volgende situaties: u komt moeilijk uit uw stoel om aan de eettafel te gaan zitten voor uw diner of u kunt uw hobby niet meer doen omdat de rolstoel niet onder de tafel past? Dan is de Butler uw oplossing! De Butler staat altijd klaar voor u om u van alle gemakken te voorzien.
Download de brochure »